Idag kommer..Lidingö på väg...!

Ja idag kommer vårat kök att levereras. Mellan 09.00 och 15.00.... halvlångt spann där men men.
Det kan inte installeras på en gång eftersom golvet inte är på plats ännu.
Målaren sätter förhoppningsvis också igång under denna veckan! Han har ju lite att göra....ehhh bara 200 kvadrat som ska spacklas, målas och tapetseras!

Som ni förstår så har vi lejt hantverkare för i princip allt som har med renoveringen att göra! A reser så himla mycket så vi känner att vi inte har tid. Det är också väldigt skönt att inte bo mitt i allt snickrande, känns inte som man ens har ett renoveringsprojekt. Bara att åka hem till lägenheten när man fått nog av sågar och slipmaskiner:)

Ha en bra start på veckan//PIllan


Åh, vad spännande!!! Super att ni slipper bo på en byggarbetsplats, det är nog rejält tufft när man har barn...Vi skall också måla om/tapetsera hela huset innan vi flyttar in, tog ni in flera olika offerter? Skiljde det mycket i pris? Intressant att höra, vi har bara haft kontakt med en målerifirma då vi fått goda vitsord men det kanske är jättestora, prismässiga skillnader...Ha en fortsatt skön måndag, stor kram!!!

Lidingö är ett jättefint kök!

SKÖNT att ni inte behöver bo i kaoset, vi bodde i huset när vi gjorde ovanvåningen...puh med allt damma osv...KRAAAAM & ha en fin start på veckan

Dubbelt så dyrt, det är ju helt galet!!! Tur att det var en bra firma som hade ett bra pris också, skall bli jättekul att se resultatet sedan :-)Ha en fortsatt skön kväll, stor kram!

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se