Längtar..




Morning bloggis

Här fullkomligt öser regnet ner.... Men jag har sovit som en stock non-stop från 23.00 till 07.00, lyx i mammasömn mätt:)

Jag och Filippa hade en mysig träningskväll tillsammans igår. Vi började med en löprunda och sedan satte vi tänderna i gymmet för att avsluta med bastubad! Gud vad man kände sig nöjd och energifylld efteråt. Känslan sitter kvar idag fast vädret är botten.
Nu är det bara att fortsätta i samma tempo så går flytten lättare!

Augusti månad har alltid varit förknippat med kräftfiske för min del sedan jag var liten. Men sedan många år tillbaka så fick "våra" kräftor nån slags pest och det blev förbjudet att fiska.
Nu hade man tydligen gjort en testupptagning och det fanns friska kräftor! Men som jag förstår måste vi vänta nåt år till innan det är dags att vittja burar.
Men det blir helt perfekt då vi nu ska flytta till mina farföräldrars hus för det är nämligen vid VÅRAN tomt som kräftfisket då kan ske!!

Som tur är så har man bättre tur med kräftorne i A:s hemtrakter så vi får ändå alltid njuta av dessa delikatesser varje år!

Ha en fin måndag//PIllan



Vad mysigt med kräftfiske i anslutning till tomten, då får ju hela konceptet med kräftskiva ytterligare en trevlig innebörd :-)



När är det flyttlasset går?



KRAMAR

Ja visst är de surt med denna kräftpest. Men om nåt år som sagt... Älskar kräftor! Härlig bild!





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se