Full fart framåt!



Hellst skulle "jag" vilja kunna springa. Benen vill fort fort framåt... Snabbast går fortfarande krypningen så när det är bråttom kastar jag mig ner på golvet!



Våran lilla sötis i klänning från LOGG, jättepraktisk då den är sydd som en body med klänningen över!

Redan onsdag, tiden rusar och solen visar sig idag!
Jag målar för tillfället en byrå till Nikkis rum. Jag håller till utomhus så sol passar mej utmärkt:)

Har förresten redan tränat ett pass också innan frukost. Det är så himla skönt att "få det gjort" redan på morgonen. Det är absolut inget tvång men det känns bra att träna tidigt enligt mej:)

Vi ses snart igen//PIllan


åh vilken sötnos! :)

Så underbart söt! Snart kommer hon rusa runt hemma :) jag minns hur det var då vi funderade på hur der skulle bli när Viggo skulle börja springa runt hemma, sen är det det enda de gör. Ska du ha semseter snart? kramar

Gullungen, jag gissar att det är fullt ös hemma hos er nu då :-) Majken kryper runt i 180 (helst med en gammal strumpa eller liknande i munnen) och jag förundras över hur jag INGENTING får gjort!!!



Morgonträning låter skönt men hur gör du med logistiken då? Är det maken eller storasyster som passar medan du är ute eller ger du dig ut medan de andra sover? När vaknar Nikki på morgonarna?



KRAMAR





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se