I duschen



Härliga produkter för sommarhåret är Redkens All Soft. Innehåller bla avocadoolja och olivolja som gör underverk med trötta hårtestar!



En annan favorit är HMs body scrub med doft av cocos och lime. Blir din för ynka 29 kr!! Det är vad jag kallar ett fynd:)

Brrr idag vaknade vi upp till kyligare väder.... Trist för det här är sista veckan av ledighet för A. Han har varit hemma i snart två månader. Så till veckan blir det arbete för honom igen och jag slutar då mitt lilla jobb-inhopp. Dock ska jag jobba tisdag och onsdag denna vecka.

Vi har dessutom tänkt oss en vuxenhelg detta veckoslut med hotellövernattning, god mat och mys. Så vi håller tummarna att varmare väder blåser in igen!

Ha en fin måndag//PIllan


Jag håller tummar och tår för att vädret ska bli bra! Det gör jag varje dag!

Ha det underbart!

Kram

Ja trist att det är sämre väder nu =( Om du gillar grillning får du gärna kika in på min matblogg och tävla om produkter från Heinz =)





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se