Gårdagens skörd


En del av det som inhandlades igår till badrummet var en Hemnes spegel som ska sitta "åt andra hållet" ovanför Godmorgon kommod. Med fyra rejäla utdragbara lådor så ska jag (vi) väl få någon slags ordning bland smink och krämer... Ska köpa till praktisk inredning med olika fack till lådorna!
Odensvik ho fick det bli till detta.


Hann med en hel del under gårdagen. Det kändes som om dagen var väldigt lång och räckte till många måsten.... Vi flängde runt på olika byggvaruhus och kollade på diverse material. Några mer inredningsinriktade "lull-lull" butiker hann vi också med:)

En något mindre trevlig avslutning på dagen i form av ett "krismöte" på skolan gällande Filippas klass. Dom har sedan tredje klass varit väldigt stökiga och dom är tyvärr en klass som har haft väldigt många lärare på vägen....
Respekten har dom helt tappat och det är en stor oro i klassen. Vi föräldrar fick efter bästa förmåga komma med ideér och eventuella lösningar. Får hålla tummarna och se vart detta leder!

//PIllanPernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se