Det stavas F R E D A GHi hi kolla "svansföringen" med fingrarna, japp måste vara en kvarleva sedan min hårdrocksepok... Hell Yeah!

Måndag, fredag, måndag, fredag.... så tycker jag att veckorna ser ut!
Däremellan är det bara nåt (som kallas vardag) som liksom flyter in i varandra , ser väldigt lika ut, smakar ganska lika;) men är helt OK!!

Men så kommer den igen Frrredag och allt blir så mycket roligare. Mungiporna åker upp på de flesta man möter, det handlas stora matkassar, kanske några klirrande påsar, färska blommor!

Du är så välkommen, veckans sista vardag

Idag får jag och Nikki lunchbesök, Ylva och lilla Mattis kommer över. Jag kockar lite i köket och fixar så att allt ska vara klart så mammorna bara kan koncentrera sig på surr och äta och de små älsklingarna på att leka!

Ha en fin fredag//PIllan


Fina du! Hoppas ni hade en härlig dag igår och att ni fortsätter njuta av helgen :-)Kram!

Hejsan! jag har mejlat dig en gång förut men vet ej om det gick fram...Jag undrar om du skulle vilja sälja din marinblåa bondelid kofta med prickar på? vore så snällt.....jag hittade din blogg när jag skte på prixkig kofta...Tack på förhand..Mvh Maria

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se