Mysig & Mosig





            



Dessa bilder är från igår förmiddag
I brevlådan låg senaste Mama och det passade mej perfekt då Nikki tog en nap så fick jag mysa en stund med kaffe och tända ljus.
Förra helgens ranunkelbukett fick nytt liv i små glasvaser, söta!


Ja eftersom detta är ett tidsinställt inlägg så befinner jag mej troligtvis på jobbet när du tittar in. Har en jobbarhelg och därför inget annat speciellt inbokat...

Vad hittar ni på i helgen?!

Med vädret som råder så har jag tyvärr tappat inspirationen helt. Skulle verkligen vilja befinna mej på en solig strand och fylla på mina depåer med energi.
Sänder en tanke till en av mina vänninor som just nu säkert ligger i en solstol låångt borta och firar att hon fyller år :)

Vi ses snart//PIllan


Vilka jäääättefina bilder!!!! Älskar ranunkler, så vackra!!! Hoppas du haft en fin helg!!!



Kraaaaaaaaaaaaam aka

Ja det är ju helt otroligt vad man längtar efter solen nu!!



Jag har en riktigt lugn helg för att kurera mig ännu mer! Hoppas din jobbarhelg är bra!! Kramar

Ja det är lätt att tröttna på riktigt nu då vi haft sånt skitväder. Man får titta på fina bilder eller göra fint hemma tills värmen kommer för sen vill man inte vara inne. stor kram till dig ps blir så glad när du kikar in hos mig.

God morgon, vilka härliga bilder du bjöd på igår och hoppas att du hade en bra jobbdag! Jag förstår din frustration angående vädret, visst brukar det väl vara betydligt mer vårigt ute i slutet på april än vad det är i år??? Här är det grått, regntung luft och ruggigt... Jag vill ha värme nuuuuuuuuuu :-)



Angående frukost så är jag också en riktig frukostjunkie, klarar mig inte om jag får ladda ordentligt på morgonen! Nu när jag kör LCHF (light, är verkligen inte bokstavstroende, jag fixar inte att äta så mycket fett och vara livrädd för varje kolhydrat...) så äter jag antingen fet yoghurt (som jag blandar med lite vaniljyoghurt), mycket hallon och hasselnötter eller äggröra med rökt lax eller skivad kalkon och grönsaker. Eller Finn crisp med smör och ost. Det funkar riktigt bra faktiskt :-)



Ha en riktigt skön söndag, nu skall här göras välling till tjejerna!



KRAMAR

Ja detta tråkväder blir man ju snart galen på, bara grått och blött gör väl ingen lycklig. Men jag tror på det som Therese skrev, man får helt enkelt göra det bästa av situationen :-) Hörde faktiskt talas om att denna sommar ska bli varmare än normalt så vi får väl hoppas att det stämmer :-)





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se