Hemma bäst

 
God morgon
Så skönt att få en liten sovmorgon så här på fredagen... Kom hem vid 23-tiden igårkväll och trots omständigheterna så gick båda resorna bra!
På nerresan tog vi ett tidigare tog och kom därför ner den tid vi skulle ha kommit egentligen, så helt perfekt ;)
 
Väl i kungliga hufvudstaden kunde man knappt hålla sig för skratt..... Det är inte så lätt alla gånger....! Herregud att snöröja i en stad full med  människor, bussar och bilar parkerade överallt  måste vara ett totalt Mission impossible!!
Fast det var lite som att komma till en spökstad då vi kom vid 20-tiden ! Väldigt få människor ute inga taxibilar, eller bussar (jo en buss men den körde fast så chauffören hoppade ur och gick därifrån...) osv...
Vi prommenerade till hotellet och åt en utmärkt middag och sedan var det så skönt att bara få slappa på
rummet.
Utbildningen var jättebra fast med ett stort mannfall, från 31 till 13... men det blir ju lite "intimare" och alla som vill kan komma till tals då!
En timmas spring i affärer och sedan hopp på tåget och rulla mot norr igen!
 
Så nu är det dags att sopa av bilen och hämta lilla Nikki och pussa pussa pussa!! ;)
 
//PIllan
 


Haha ja det har varit total kaos här:) säg den bil som inte körde fast i onsdags ;)folk klev ur o bara lämnade sina bilar.Hoppas du han med ngn rolig shopping då.kram

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se