Face Fix





Jag kommer nog aldrig att överge mitt mineralsmink. Älskar Bare Minerals foundation och lämnar knappt huset utan lite buff och swirl;)



Tyckte ändå att jag skulle fylla på med en vanlig flytande foundation och den här gången fick det bli Max Factors Second Skin


Gäsp.... it´s monday .... Dags att "klista på" ett ansikte igen;)
Jag har inte alls någon lång sminkrutin en vardag morgon men utan foundation går jag ingenstans!

Jag har väldigt ytliga blodkärl särskilt runt näsan och dessa vill jag gärna "trolla" bort. Min mamma har precis lika så det är väl ärftligt...
Min hud är dessutom otroligt reaktiv och protesterar direkt om den inte gillar det den får;)

Bare Minerals är ju i alla fall som en saga för min hud och jag gissar att ni är många med mig som använder dessa produkter?!

Men nu skulle jag vilja veta om ni kan tipsa mig vad ni använder som underlag och gärna nån bra Concealer!  Jag inte lyckats hitta nån riktigt bra ännu....


Ha en fin måndag//PIllan


Kika gärna in på min blogg och sprid den vidare! Kommentera gärna något fint med eller om du har tips på vad jag kan blogga om! Kram på dig :-)

Jag har aldrig använt id,

kör med elf & idun minerals (min favvis!) och tidigare har jag provat Lily Lolo med.



Concealer så gillar jag noubas, först var jag inte kompis med hylsan men den är faktiskt helt ok och innehållet är super!



Ha en bra dag

Kramis Anna

Tack snälla du..:)



Jag använder mig av Mary Kay..såååå bra grejer, jag är supernöjd med det!!!



Kram Susanne

Här har du en till som älskar id. Har iofs inte provat något annat mineralsmink så jag har egentligen inget att jämföra med. Är sugen på att prova Glo Minerals men har ingen återförsäljare här där jag bor och det känns lite risky att beställa från nätet utan att ha provat ut rätt nyans. Vilka söta tjejer du har och ett alldeles otroligt fint hem!



Kram

Make up store All cover mix och YSL's concealer är riktigt bra! :)

Jag har använt Id i flera år, men så började min väninna jobba med Mary Kay, och tro´t eller ej....men nu är jag ännu nöjdare :) Både med foundation och puder. Använder dessutom hela hudvårdsserien, så resultatet blir toopen! Kram Sara





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se