"Lillafton"

I eftermiddag blev den så äntligen av, vår Lilla julafton med Nikkis kompisar. Nikki kallar den Lillafton och det passar ju utmärkt!
 
Proppad med risgrynsgröt, lax, sill, gott bröd och lussebullar sitter jag nu här hemma igen!
Vi var fyra mammor och fyra små minisar som har fått en liten tradition att träffas strax innan jul för att mysa och öppna några klappar!
 
Vi var hos Katarina och hennes lilla Ellie och dom hade gjort det så fint och juligt :)
Det enda llla "kruxet" är att Ellie har vattkoppor....
Men då Alvin redan haft detta och både Nikki och Sigge trots allt troligtvis ska drabbas i livet så beslöt vi oss att ändå genomföra sammankomsten. Så nu är det bara att vänta på och se om prickarna även dyker upp hos våra familjer.....
 
Paketen var såklart mest spännande, papper och snören bara flög då barnen öppnade klappar ;)
Nu har jag konstaterat att det är precis omöjligt att fånga fyra treåringar på samma bild....
 
Minns att jag själv fick vattkoppor på självaste julafton då jag var i sjuårsåldern och Filippa fick på lucia då hon var tre år.... Trist men kanske ändå bättre att få det under vinterhalvåret och inte en varm sommar...?
Nu ska jag ta tag i en gigantisk strykhög som ligger och väntar :/
 
//PIllan
 
 
 
 
 


Så mysigt och gott! Men kan tro det inte var lätt att få barnen med på samma bild:) Det är inte lätt när min tjej träffas sina kompisar heller..haha! Hoppas ni klarar er från vattkopporna på jul iaf!

Kram fredrika

Så mysigt och gott! Men kan tro det inte var lätt att få barnen med på samma bild:) Det är inte lätt när min tjej träffas sina kompisar heller..haha! Hoppas ni klarar er från vattkopporna på jul iaf!

Kram fredrika

åh så mkt gott;)ingen hit med vattkoppor men ska man få det är det ju bättre att pricka in en kall vinter,ha en toppendag.

så mysigt :D

GOD JUL!!!! <3

(Tävling på bloggen)

Men en sådan mysig tradition! Hoppas du hade en underbar jul!





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se