Välkommen 2:a Advent

Godaste frukosten är just intagen (enligt mina smaklökar...)
Blåbärsmoothie gjord på mandelmjölk, frusna blåbär och en aning vaniljpulver. Bananpannkakorna toppade med äpplen, kanel, cashewnötter och lite honung. Massor med nyttigheter och jag håller mej mätt länge och såklart den obligatoriska kaffeskvätten ;)
 
Andra ljuset är tänt och sakta sakta försöker solen ta sig upp bakom trädtopparna....
 
God morgon bloggis
Ute är mörkt och kallt.... närmare bestämt -19 :/ Brrrrr vi har tänt upp i kakelugnen och sitter här vid varsin dator! Nikki ligger framför tv:n med magen full med risgrynsgröt. Jättemysig morgon som går i lugnets tecken!
 
Jag är dock pigg idag då jag åkte hem från julbordet redan vid 22-tiden. Mätt som en övergödd julgris och med käkar som värkte både av tuggande och mycket skratt! Det är så himla skoj att umgås med sina kollegor utanför jobbets väggar ibland och jag har verkligen underbara jobbarkompisar!!
Jag och Katarina höll dessutom i lite julaktiviteter innan maten som jag tror var uppskattat av de flesta, chefen var i alla fall nöjd ;)
 
I eftermiddag är det dags för mig att söka mej mot jobbet igen men innan dess ska jag fortsätta mysa med mina ♥
 
Trevlig andra ljusdag!
//PIllan
 


Viktigt det där med att umgås även utanför jobbets väggar o ha roligt tillsammans. Önskar dig en riktigt mysig andra advent. -19 hua det är kaaallt. Kramisar Tina

Godmorgon. Vi har minus 20 denna söndagsmorgon, men jag läste att det skulle vara plus 7 på onsdag. Vad har hänt med vädret? Hoppas du fåren bra dag.

Låter underbart gott! Vart brukar du handla din mandelmjölk? Måste ta och prova den smoothien. Hoppas ni fortsätter och myser denna 2a advent. kram

Vilken härlig start på dagen!

Vart bor du? Vad jobbar du med?

Ja visst känner man sig som en övergödd julgris när man varit på julbord, men det är så gott! Men du är så smal och fin så det är ingen fara att du skulle se övergödd ut ;-)

Ha nu en riktigt fin söndagkväll!

Kram
Helen
www.vitaestilo.se

Mm vad gott och mysigt, kanske lite vääl kallt men friskt:) kram





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se