Lotta, är ingen bra förebild...

 
 
Hmmm vad har hänt här då... en stor hund som tuggat i tröjan ?!
 
 
En av mina favoriter i Nikkis koftsamling är bara att slänga i soporna efter dagens tilltag!!
 
Ja som jag berättat här på bloggen tidigare så har jag nästan alltid sagt att jag önskar mej en liten lintott precis som Lotta på Bråkmakargatan. Gärna med ett litet diadem eller rosett i luggen. Filippa blev aldrig någon "lotta" utan begåvades i stället med ljusbruna korkskruvslockar ( som hon hellre plattar bort...) men Nikki däremot har de rätta egenskaperna gällande håret.... OCH även andra kvaliteter har det i dag visat sig!!
 
Lotta på Bråkmakargatan är nämligen den lilla damens stora favorit just nu och dvd:erna går varma här hemma. Ni som sett dem minns kanske att Lottas mamma plockar fram en fin stickad kofta som Lotta protesterar högljutt emot eftersom den killar och sticks! Nä hon vill mycket hellre klä sig i sin "samvetsklänning" :)
 
Detta har nu även Nikki tagit fasta på och gjorde precis som i Lottas "handbok".....och inte bara en tröja utan tre stycken hann hon dissekera innan upptäckten ( jag var på jobbet)
Jamen Suck, vad gör man liksom.... saxarna är för tillfället undanstoppade och diverse hot om kommande födelsedag på söndag osv osv.... Men vad hjälper det?!
 
//PIllan
 
 


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se