Solsken, topplaceringar och en krasch...!

 
 
Wow vilka toppendagar vi haft under de två första dagarna av LVC-Finalerna! Sol, sol och sol glada ungdomar och föräldrar och ett fantastiskt arrangemang!!
 
Fredagen innebar super-G som blev en riktig nervrysare in i slutet....
Filippa låg som sjua efter första åket av 134 startande tjejer! Efter andra åke lyckades hon ändå klättra och slutade på en suverän femte plats.
 
Som ni vet är detta en väldigt tight sport och endast ynka hundradelar skiljer de bästa tjejerna åt....
Men lag Medelpad slutade som 3:a, 4:a och 5:a och därmed knep man lag-silver!!
 
 
 
Tjejerna var så himla glada och det är underbart när man får vara med på plats och ta del av detta! På kvällen var det stor invigning på torget i Sundsvall och såklart prisutdelning. Det syntes att Filippa verkligen var glad och stolt då hon tog emot sitt pris!
 
Idag väntade storslalom och Fillan var taggad till tusen.
Åkarna startar med typ 30 sekunder emellan varandra och vi hade koll på att hon skulle synas i backen efter ca 27 sekunder precis när tjejen före har gått i mål....
 
 
27 sekunder kom, 28 och 29 då förstår vi att hon måste ha kört ur och precis då ropar speakern ut att Filippa tvingats bryta.... Lång tid går innan vi äntligen ser henne komma med sin pappa nerför backen och det visar sig att hon skadat sig!
Hon hade åkt helt suveränt första delen och säkerligen fajtades om ännu en top fem men fastnade med armen i en käpp och kraschade illa med fall på höft och lår....
 
 
Väldigt besviken och ledsen tog vi emot henne och kontrollerade att hon ändå var OK så inget läkarbesök var nödvändigt!
Så den här helgen har vi både fått se oändlig lycka och total besvikelse!
Men så är sportens värld och i morgon väntar den avslutande slalomtävlingen. Vi håller såklart tummar och tår att det går vägen utan uråkningar!!
 
 
Vi är hemma efter vår lilla trip och för mej väntar jobb i morgon bitti men jag kommer såklart att vara uppdaterad direkt mot resultatlistorna på nätet och säkerligen bita av mej naglarna innan det är klart ;)
 
Ha det gott //PIllan


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se