Lördagsledigt

 
Detaljer som gör DET! Kolla ryggen, gillar jättemycket
 
Har fått en hook på sådana volang-tröjor.... Köpt vit, svart, brun, beige och denna är ett kap från Gekås för en hundring:) Så söt och snyggt att ha en slapp stickad tröja över så volangen ändå syns lite i nederkant!
Byxorna är gamla från Gina Tricot
 
Underbart är dagens ord, ledig, såsa runt i morgonrock, äta fruktsallad, knapra fröknäcke, dricka flera koppar kaffe....
Idag ska vi städa på gården, göra höst, förbereda för vinter. Alla växter/buskar ska klippas ned, utemöbler packas in men krattning får vänta.... de flesta löv sitter fortfarande kvar!!?
 
Vi ska också iväg och "fira" dagis som fyller 40 år. Öppet hus med tårta och kanske något foto på mej när jag var barn! Gick nämligen på samma dagis (och avdelning) som Nikki gör idag, kul!
 
Kvällen ska få bjuda på fläskfilé-gryta med mina kantareller och en äppelpaj till efterrätt. Har inte gjort en endaste paj denna höst (ni vet min återhållsamhet av socker...) Men tycker det skulle smaka med en liten bit i alla fall, det hör liksom årstiden till ;)
 
//PIllan
 
 
 


Verkligen en fin tröja. Jag njuter också av att vara ledig i dag. En tur till PMU:s secondhand känns kul!

Tittar in för att hämta recept på kesoplättarna, men se att jag måste baka fröknäcke idag också :-) Bra inspiration och snygga bilder som vanligt, du har en jättefin blogg :-)

Suuupersnygg outfit! Så fint att bryta det romantiska i byxan med den lite mer romantiska toppen! Och så fina ni är du och dottern i förra inlägget!!!

Önskar dig en riktigt smaskig lördagskväll! Mums vad gott det låter med dina matplaner :)

Kraaaaaaam aka

wow vilken söt tröja! :)

Vilket fynd, tröjan är superfin o snyggt matchad med byxorna. Ha en fortsatt skön helg. Kramisar Tina





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se