Hejdå vintern...!

A jobbar stenhårt för att fånga den största firren under pimpeltävlingen.... Gick sådär!
 
En del av släkten som också provade fiskelyckan...
 
Lilla söta Mira och Nikki
A och Nikki ♥
 
Idag blir det bilder från vår långfredag som bland annat innehöll den traditionsenliga pimpeltävlingen. Solen hade fullt spelrum på den klarblå himlen och isen fortfarande tjock så det var toppen. Dock lyckades endast en av alla mina släktingar få napp och det räckte inte till vinst ;)
Med dessa bilder hoppas jag att jag kan säga Hejdå Vintern!
Påsken brukar alltid liksom vara sista rycket och nu när jag är hemma igen så tvättar jag undan allt i vinterkläder så som täckbyxor osv.
A och Nikki fortsätter dock med slalomåkning några dagar till i fjällvärlden!
 
Något som ni som följer mej på Instagram kanske har sett är att Filippa råkade riktigt illa ut under en storslalomtävling på långfredagen!
Hon hade krachat rejält så båda skidorna löste ut (de är inställda på 135 kg hon väger typ 45...) bindningar gick sönder och hon skar/ skrapade upp halva ansiktet....
Hon blev liggandes i backen ett tag men fick sedan hjälp på plats av vårdpersonal.
Käkar, tänder, nacke osv kollades. Direkt efter åket skulle hon absolut åka 2:a åk för en bättre ranking men hon fick tänka om lite...
Igår körde hon ändå ett första åk i slalomen men trots hyffsad placering så valde hon att inte fullfölja med ett till åk! Hon har ont i huvud och troligtvis sitter en del rädsla kvar i kroppen... med all rätt!!!
Hon har verkligen haft en trist säsong med skador och urkörningar så nästa hoppas vi att det vänder mot toppen igen :)
 
Nu väntar jag hem henne under eftermiddagen och ska verkligen mysa och pyssla med henne!!
 
//PIllan
 
 
 
 
 


Stackars Filippa såg bilden på insta o det var ingen rolig historia, hoppas hon mår bättre nu o ni alla får njuta av fint väder, god mat o allt annat som hör påsken till. Kramisar Tina

Usch, jag hörde om olyckan i backen - hua vad läskigt :-(

Och det känns overkligt att se all snö, när jag har legat i bikini på balkongen hela dagen :-)

Kram Nina





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se