Träningspartner

Hi hi spänner oss så vi nästan tappar andan ;)
 
Uppvärmning blev "wall-ball", kasta en medicinboll högt mot väggen och gå ned i en squat när du tar emot den. Håll tempot uppe
Nästa uppvärmning är "ball-slam" här med 4-kilosboll som du höjer ovanför huvudet och slänger hårt ner i golvet med lätt böjda ben. Puls utlovas! Denna övning kan du även ha i tex ett tabatha pass som riktig hjärtmuskelhöjare
 
Nöjda efter avslutat biceps och axelpass
 
Glad att jag har några vänner som jag kan umgås med även i gymmet och som har samma ambitioner! Detta är Johanna som även jobbar som PT. Kika in här för hon erhåller Online-tjänster tillsammans med flera andra grymma instruktörer!!
Jag anlitar inte Johanna som PT men vi nyttjar istället varandra och turas om att göra pass till varandra. I går var det min tur och det blev mina favoriter, biceps och axlar. 8 övningar i super-set och vi avslutade med att slipa på handstående armhävningar. Jag har lyckats att komma en bit på vägen men det krävs många fler övningsdagar innan jag kan utföra min utmaning perfekt...!
 
Det är i alla fall guld värt med en partner i gymmet och då ska det vara en partner som man inte bara snackar bort tiden med utan ni ska peppa varandra att ta i lite till, prata kan man göra efteråt!!
 
//PIllan
 
 
 
 


Vad roligt och peppande med en träningskompis och good work, ser stark ut!:)

kul att ni peppar varandra. kram

Helt klart höjer en partner i gymmet träningsglädjen! Kram

Wow vilka vältränade tjejer! Kul att träna ihop med nån annan, kram Suss





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se