Nu kör vi

 
 
 
 
Jag är ledig idag och vaknar... 05.30!
Helt solokvist i hela huset eftersom A och Nikki åkt till Dalarna och Filippa är hos mina föräldrar. Sovmorgon de luxe hade vart nåt men det är liksom inte alls min melodi.
Nä så nu har jag varit uppe och bakat en kardemumma-kaka för jag ska ha en liten bjudning i eftermiddag för sommargästerna som huserar ute på våran ö.
 
Sedan trippade jag ut bland buskarna och plockade hallon och svarta vinbär som precis blivit nysköljda av regnet.
Dessa har jag nu njutit tillsammans med yougurt, granola, grape (extremt god just nu) en smörgås och kaffe!
Det är riktig lyx för mej, att få sitta helt själv med min frukost och det är så lugnt runt om mej så jag hör mina egna små tankar högt och tydligt!
 
Jag är peppad, kroppen är preppad och jag är redo för gymmet :) Älskade gym..... Nu är det dags att återgå till min normala träningsdos som är ca 5 dagar i veckan.
I sommar har jag mest ägnat mej åt stranden, golfen och dessutom fikat mycket, ja mycket för att vara jag!
Min kropp som är van vid rätt hård träning och minimalt med socker har regerat precis som den brukar.... jag har gått ned i vikt...!
Jo så är det och inget jag gillar men jag vet hur jag fungerar och det kommer snart att orda till sig. Med näringstäta måltider och regelbunden träning kommer jag snart att vara precis som jag vill, välmående och stark igen ;)
 
 
 
Frukosten är uppäten och bortdukad jag är redo för det jag älskar, träna!!
 
 
Ha en fin dag //PIllan
 


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se