1 december

 
 
 
 
Hyacinter finns det många av i detta hem just nu! Älskar dem och dess doft ....
 
 
Härligt att bli väckt 05.15 - Börjar julkalendern nu?!.... öhhh nä inte på två timmar  - Sov nu!!
 
Jo då typ så startade morgonen men hon somnade om och jag väckte henne strax före 07.15 och fixade mysfrukost framför tv:n :)
 Sedan har jag varit på utvecklingssamtal med Filippa och sedan iväg med henne direkt till kiropraktorn. När hon skulle gjuta pjäxor i helgen så såg man att hon var helt sned i hela bäckenet.....
Men väl på plats idag så kunde vi konstatera att hon inte trampar ned riktigt på foten på det ben som hon skadade knät för ett par år sedan! Därför blir liksom hela ryggen vriden!
Nu måste vi iväg till en fotspecialist och ordna med nya sulor plus att hon själv måste försöka att tänka hela tiden på att gå/stå riktigt och inte lägga över belastningen enbart på höger ben!
 
Här hemma just nu har Nikki sin vän Allie på besök och den här mamman springer benen av sig upp och ned för trappen för att fixa med i ena sekunden Barbie-hus, julpyssel, ny musik osv osv....
Men ikväll är det jag som beger mej till gymmet för att få utlopp för de senaste dagarnas uppehåll!!
 
//PIllan


Mysig väckning!=)

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se