Nedräkning...

 
 
 
Nu är det nära , nära till uppesittarkvällar följt av låånga sovmornar. Ligga kvar i sängen se solen spela bakom gardinen, höra fåglarna kvittra där utanför......
Ja alltså om man är sjusovartypen och snart har semester ;)
Hi hi själv är jag som kanske bekant morgonpiggelin och inte alls någon som drar mej speciellt länge. Men semester det har jag alldeles snart!
 
 
Tre arbetspass har jag kvar och ser man på jag skådar solen ute idag! Gradantalet hade kunnat varit minst 10 till men men....
Ska bli skönt med ledighet även om det känns lite overkligt. Så här är det nästan varje år, -Va är det sommar... 24 juni redan idag??
Ta till vara på dagarna PIllan!!
 
Så igår tog jag en liten paus från bloggen...
Matilda (Filippas bästis) ringde mej och frågade om jag ville hänga med på "damgolf". Bara kvinnor i olika åldrar som först tränar på lite olika slag och sedan spelar en runda.
Igår var det puttar som nöttes och det kan ju verkligen behövas....
 
Sedan spelade vi tävling och jag lottades med en härlig dam på 72 år som kallade mej "jänta" och kom med bra tips! Matilda gick med sin partner i samma boll som oss och vi fick en helt fantastisk kväll!!
Det började med lätt duggregn men efter en timma sprack hela himlen upp och vi fick njuta av värme och sol hela rundan! Vi bara njöt och kunde inte påpeka detta nog många gånger... ;)
Spelet från min och Matildas sida gick inte till historien som det bästa, så tur att vi hade två medtävlande som hjälpte oss!!
 
Njut av dagen //PIllan


å,så fint rum.... ser ljuvligt ut! kram





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se