Inget att klaga över!

Filippa chillar lite innan Super-G tävlingen drog igång ....
 
Inte ett endaste moln så långt ögat når och helt vindstilla, Amazing is the Word!!
 
Mini hade såklart fullt upp och lät inte mamman sitta stilla allt för långa stunder...
 
Påfyllning direkt efter åket
 
Jamen vi har absolut inget att klaga på, vilken kanondag och superarrangemang!
Nikki och jag har hängt i backen hela dagen och hejjat på Region 2 allt vi kunnat! Sedan drog vi vidare till Vargen för att våra åkares skulle få köra in sig på lite kortsväng efter två dagars med låånga lagg och fartgrenar.
Även jag körde ett par åk då Nikki valde att ta en siesta i bilen ;) Känns verkligen att jag inte åkt med någon regelbundenhet sedan Nikki låg i min mage.... skakiga ben och spänd i kroppen....
 
I morgon lämnar vi "köttbulleåkningen" (fartgrenarna ) och går över på finliret nämligen slalom. Då startar Filippa som nummer 19 och det är alltså hennes nuvarande ranking i Sverige, inte illa topp 20 mao!!
Hon är verkligen jätteduktig i denna gren och jag önskar så innerligt att hon kan hålla sig i banan och undvika grensling och urkörning. Otroligt små marginaler och särskilt då man ger järnet.... Fingers crossed!!
 
Nu soft framför Let´s dance för min del och du glöm inte Earth hour i kväll! Jag släcker lamporna och tänder brasan ;)
 
//PIllan
 
 
 
 
 


Åh vad kul vilken duktig tjej du har!! Och vilket underbart väder!

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se