Home sweet home

 
 
Just nu väntar soffmys för min del!
 
 
God kväll i stugorna
Äntligen är jag hemma igen... inte för att jag varit borta speciellt länge men det är så skönt att komma hem! Nu har jag mini här bredvid mej i soffan då hon somnade en kvart innan jag anlände...
Hon hade bakat lussebullar så jag premiär-äter den gula goda bullen till en kopp te. Mamma hade fyllt på kylen med frukost och nya Mama låg i lådan! Nu kan jag jag bara slappa och se fram emot en ledig lång-helg :)
 
I Stockholm hade jag iaf en givande kurs och jag hann även med några julklappsinköp. Dessutom slank jag in på en bryn-trimning på Rapide Brow Bar. Så smidigt och lättsamt detta är, bara att slå sig ner i 20 minuter och brynen är tiptop! Älskar då man trådar brynen, sån skillnad mot att plocka dem! Inte det minsta oönskat strå finns kvar efter att trådarna gjort jobbet och jag tycker till och med att det är lite skönt ;)
 
Nu soffan  //PIllan


Åh vad lyxigt att fixa brynen på salong. Jag önskar jag hade de pengarna över. Vi har dock så mycket renovering på gång och så är jag föräldraledig så det utrymmet finns inte. Mest saknar jag att fixa naglarna. Det är så härligt med långa, vackra naglar!

Så härligt! Skönt att du hade det bra här i storstan med :)

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se