Mord på menyn!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fru Amanda Cederhall, ordförande i Cederhalls Ridklubb, dog tragiskt förra veckan efter att ha fallit av en häst.
Detta besked togs emot med stor sorg av klubbens medlemmar och anhöriga. Polisen misstänker dock att hennes död inte var någon olycka.....
 
 
Vilken fantastiskt rolig kväll vi hade i går!
Katarina och Nisse hade bjudit in oss plus några till (vi var 26 personer) till Hussborgs Herrgård för en middag med tvist ;)
Så snart vi utbringat vår första skål och satt ner våra glas så förflyttades vi genast till Cederhalls Ridklubb och förvandlades till någon helt annan!
Själv gestaltade jag fru Mannerström, gift med mycket äldre Gustav Mannerström som såklart badade i pengar.
Jag ägnade mina dagar åt att snorta kokain, vara otrogen med kommissarie Batongs fru!... spela bridge med väninnor och göra livet så surt som möjligt för min mans ex och dotter!
Ni förstår att jag var en väldigt sympatisk person.... ;)
 
Det var mycket att hålla reda på under "spelets" gång och man skulle ju såklart försöka få fram så mycket information som möjligt om alla!
Det skulle säljas och köpas hästar och såklart kunde man även försöka muta både den ena och andra personen för egen vinning....
Det stals olika föremål till höger och vänster, en ny ordförande i klubben skulle utses och mitt i allt skedde ett till dödsfall! 
 
Vi hade hur roligt som helst och såklart avnjöt vi god mat och dryck under tiden!
 
Tack alla som var med, detta vill man liksom helt klart göra om!
 
//PIllan


Men va kul det låter!
Överlevde du?! Och var det inte svårt att hålla reda på allt?
/ Malin

Kul!! Jag var på något liknande (snarlikt detta fall) för några år sedan. Jag har dock lite svårt att spela teater, men vissa gick ju in för det till 200% :-D

KRAM





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se