Ny och gosig

 

Voj voj kolla in de stackars kryddorna till vänster, dom är inte nöjda med de plötsliga frostnätterna.... Får helt enkelt be för rekarnation i komposthögen ;)
 
 
Jag är desto nöjdare att kunna värma mej med en ny gosig poncho!
 
 
Hittad på Lindex.se för en billig peng! Ligger på dubbel stl och jag tog xs/s och den funkar utmärkt så jag tycker den är normal i storleken! Priset helt rätt 199:- !!
 
Hej på er
 
Har hunnit med en förmiddag både med plock av granris och fix i krukorna till lite mer höst och ett härligt pass i gymmet. Mini har såklart gjort mej sällskap både bland ljung, granris och hantlar.
Hon är så himla härlig i gymmet och kör sitt eget race med att utföra än det ena akrobatiska numret efter det andra.
Är väldigt nöjd som mamma att träning redan nu blir en del av vardagen för henne (tror hon kommer att tacka mej senare i livet...) Gymmet blir inget konstigt främmande och kanske lite skrämmande ställe, som det kan bli för många !
Förstår den "rädslan" som många kan ha inför hög pumpande musik, konstiga maskiner och svettiga människor som "beundrar" sig själva....
Men om du ändå känner att du skulle vilja testa på den här härliga världen så tveka inte utan ge det en chans. Kontakta ett gym och boka in en introduktion med en erfaren PT så du får nån att "luta dej emot" första gången du går dit!
 
 
Nu när hösten gjort entré med frost och allt så får de tunna blusarna krypa in i garderoben för att invänta våren och stickade plagg hänga längst fram i några månader. Jag är rätt så frusen av mej och älskar därför stickat. Ponchos har jag lovordat förut och jag fortsätter! När man dessutom kan fynda sådana snyggingar till galet bra pris då åker tummen och mungiporna uppåt!!
 
Nu hörrni ska jag ägna kvällen åt "tågföring", jobbet kallar
 
//PIllan
 


Hej, vilken fin poncho. Jag älskar oxå ponchos men jag kunde inte hitta den på Lindex.se. Var det längesen du beställde den?
Tack för en fantastisk fin blogg med underbara bilder.
Mia

Svar: Hej Mia
Nej jag har nyligen beställt den..! Konstigt kanske den redan är slut? Kram P
Pernilla/Pillan

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se