Gott till fisk
Snacka om lyx!
Fick hem pinfärsk röding och öring förra veckan...
Serverade dessa med "löjromspotatis" fast utan löjrom... hade bara "vanlig" rom men det bidde nästan lika bra :)
Här kommer receptet
- 800 g mandelpotatis
- 2 dl crème fraiche
- 1 dl vispgrädde
- 2 tsk dijonsenap
- 100 g löjrom
- 1 dl gräslök, hackad
- 1 dl dill, hackad
- flingsalt
- nymald vitpeppar
Koka upp crème fraiche, grädde och senap.
Vänd ner löjrom, örter och kokt skalad potatis vid servering. Smaka av med salt och peppar.
Simma lugnt :) PIllan
jannice lindell
ojoj,vad gått det lät..
Alltså gud så gott ,älskar fisk skulle kunna äta det varje dag:) är ingen köttmänniska alls tydligen:)Färsk fisk e toppen;)Kramar
Gud så gott det där såg ut! Måste helt klart provas!!
Låter hur gott som helst! Vi äter ofta fisk och då är det kul att variera tillbehören lite.
Ska spara receptet på en gång annars sitter man där och undrar var sjutton så jag det där goda...
Kram Malin