Julafton Anno 2015

 
 
 
Denna låånga väntan............
 
Ja då var själva julafton över men än väntar många dagar av julledighet!
 
Vi startade upp vår morgon med en god grötfrukost som vi hade tänkt skulle vara länge.... Men då tomten lämnat en skattkarta i julstrumpan så kunde inte mini sitta still utan ville genast ge sig ut med syrran på jakt! Så jag och A blev istället ensamma vid frukostbordet...
 
Efter lite klappöppnande så begav vi oss ut med kälken för en skön prommenad. Vädret var underbart med vitt landskap och några miusgrader!
 
 
 
 
På eftermiddagen strax innan Kalle samlades vi hos mina föräldrar. Där är det maxat med jul i form av julens starkast lysande färg rött (som inte finns hos oss...) tomtar och pynt upphöjt till 100% :)
 
Till slut kom även den rödklädde mannen på besök och Nikki som var så uppspelt och stirrig fick ett hysteriskt skrattanfall!! Ha ha ha vi andra skrattade också så tårarna rann
Tur det finns filmkameror så vi fick detta förevigat!
 
 
 
 
Klappar i massor även fast vi iår dragit in och försökt att bara inrikta oss på tjejerna...
Sedan mat så magen stod i fyra hörn...alltså frosseri....
 
 
 
 
Kvällen avslutades framför tv:n då ingen orkade röra sig... En mindre plåga att ta sig till toaletten för att köra sig klar för natten ;)
 
Varför lär man sig aldrig?! Tur det så gott som bara händer en gång om år
 
 
 
 Nöjd mini nykittad från topp till tå!
 
I morse vaknade vi av ett ivrigt smattrande mot rutorna och borta är den fina vita snön..... Men vi är tacksamma att den låg över aftonen i alla fall! Nikki hade nog varit nöjdare om den låg kvar då flera paket innehöll diverse snöleksaker!
 
 
God Fortsättning //PIllan


låter ju himlans härligt!! god jul .kram

Ser att du också överlevde julen.härliga bilder kramar

Ser ut som ni haft det underbart!!

En god fortsättning önskar jag er!
KRAM

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se