Dålig start men med ett gott slut

 
 
 
 
 
 
 
Ja en resumé i bilder från vårt nyårsfirande!
Massor med god mat och trevligt umgänge  som efter flera om och men till slut blev av hemma hos oss...
 
 
Vi vaknade upp till ett kallt hus, termometern visade 13 grader...
Värmepumpen hade lagt av under natten, jamen på nyårsafton av alla dagar!!! Vi hade ju ganska mycket att stå i redan så detta kom inte som nårgon rolig överraskning....
Förberedde våra vänner att vi eventuellt var tvungen att flytta festligheterna till dem och det var helt OK. Men tur som tokar så fick vi tag i expertisen som tack och lov infann sig hos oss vid 14 tiden och som dessutom åtgärdat felet så vi hade värme och varmvatten vid 15!
 
Vi hade planerat att gästerna skulle dyka upp mitt på dagen för lunch och långprommenad men det blev istället att de kom vid 17-tiden.
All mat lagades allt eftersom vi åt och vi gjorde det alla tillsammans. Väldigt trevligt och socialt då alla blir involverade och ingen behöver stressa ihjäl sig i köket!
Löjromstoast, oxfile´ med potatisbakelser och citronkladdkaka till efterrätt. Skumpan drack vi upp redan innan middagen, den är ju så god så varför vänta till midnatt... ;)
 
Summa sumarum blev det ett lyckat avslut på 2014
 
//PIllan


Men gud så jobbigt att värmepumpen pajade.... Men skönt att de slutade bra.
Maten såg ju så god ut... Kram

Vet hur det känns, vår panna pajade på annandagen.... Tur att det fixade sig o ni fick ett mysigt firande. Gott Nytt År fina du. Kramisar Tina

Tack för ett trevligt och roligt avslut på året, vi lyckades bra ;-)

God Fortsättning!
Så fina bilder och ni verkar ha haft en härlig nyårsafton, värmepumpen till trots....!
Jag gillar den första bilden absolut bäst, så himla go liten tjej! :)
Kram Jennica

Sådan saker har en tendens att alltid gå sönder vid dåliga tillfällen! tur att ni fick det åtgärdat.
Hos oss är jag snarare van vid att mannen rycker ut på sådana dagar. men å andra sidan är det bra att ha en hantverkare (med många hantverkarkompisar) hemma. Går något sönder finns det alltid någon att ringa!

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se