Rosa tisdag


Vi kör en rosa tisdag för att pigga upp en lite grå himmel, kanske det spricker upp?! Jordgubbar, mandelmjölk och lite frusna bananslantar i en mumsig smoothie får starta min dag!
 

Jag i rosa outfit, byxorna är ett rea-fynd från Gina Tricot och den härliga fladdriga blusen kommer från Tessieshop.se och den hittar du här
Jag är verkligen en rosa tjej och har mycket i min garderob just i den färgen. Men det är på sommaren den där riktiga "Pink Ladyn" i mej kommer fram för övriga året är jag rätt beige..... ;)
 
 
God morgon
 
Jo då men idag har jag träningsvärk... eller liksom jag tror bara att det är början! Vissa svårigheter med rörligheten om man säger så men jag tror att det lurar en riktigt smärtsam intekunnasättasigochresasigigen-bomb runt hörnet ! Skönt, jag välkomnar den med öppet sinne, då har jag hittat rätt och kroppen fortsätter att leverera ;)
Jag, Katarina och Sara var i gymmet igår och rev av en riktig genomkörare av hela kroppen. Ska skriva ned första delen av passet åt er någon dag för det är ytterligare en variant där ni inte behöver några redskap förutom den egna kroppen, love it!
Andra halvan av passet gick av stapeln inne i gymmet och den blev främst fokus på armar och axlar, min favvo ;)
 
Idag är jag ledig från jobbet, välbehövligt efter en hel helg där inne!
Jag och Nikki ska ha en mysdag med shopping och gott att äta. Det är enligt hennes önskan så jag gissar att hon håller på att bli en liten shopoholic..... eller så är det rulltrapporna som lockar mest ;)
 
Jag behöver (gör jag egentligen det...) lite nya fräscha kuddar till altanen, för dom som är där nu är otroligt solblekta och lite "ruggiga" faktiskt!
Nästa år blir det helt nytt där ute, ja ny utegrupp och nya dynor, jo det har jag bestämt ...
Men med  lite nytt piff får  det duga denna sommaren i alla fall
 
Ha en finfin tisdag så ses vi snart //PIllan


Kul att få handla lite piff! Sånt är alltid roligt!! Själv ska jag en sväng förbi Hemtex rea på vägen hem från jobbet idag! Får se om nått fint följer med hem!

En härlig tisdag önskar jag dig!

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se