Fredag med happenings!

 
 

Ja detta är en vanlig syn hemma hos oss på fredag kväll och vi är väl knappast ensam om det.... ;)
Men nu när sommaren (förhoppningsvis) är i antågande så blir det mer sällsynt då man hellre grillar!
Men själva fredagsmyset hoppar man inte, veckans bästa!
 
Att få mysa med familjen med godsaker och soft lunk
 
 
Dessa bilder är dock från förra veckan och faktiskt inte ens en fredag... här körde vi tisdags-tacos....lite wild n´ crazy helt enkelt ;)
 
 
 
Hallå Fredag
Mitt humör är på topp då jag snart får gå på en mini-semester, hur najs :)
Dagen bjuder dessutom på diverse trevligheter då det inte bara är fredagsmys i antågande utan först väntar ännu ett 5 årskalas!
I eftermiddag är det dags att fira Nikkis lilla vän Ellie och då detta ska ske utomhus håller jag tummen att regnet håller sig borta! Just nu skiner solen :)
 
Vi har i vår lilla by ett årligt evenemang som kallas Kulturnatten och även detta går av stapeln idag/kväll. Så därför ska vi ut och äta och njuta av lokala artister under kvällen.
Hela familjen ska med och det är lite det som är "grejjen" med kulturnatten, att alla ska umgås, mötas och ha trevligt! Självklart åker vi hem med mini i bra tid men Filippa skulle på bio vid 23-tiden (skräckafilm) och sedan ska hon upp vid 05-tiden för att städa...
Jo niorna får städa efter denna festnatt för att få extra pengar till sin bal om ett par veckor! Tummen upp
 
Fin Fredag //PIllan


Det finns inte mycket som slår fredagsmyset :) Vi brukar äta tacos på söndagar av någon anledning...!
Här har vi också kulturnatt och just nu färgas hela stan orange, för att fira och hejja på IFK Kristianstad som spelar final i handboll på söndag. Själva ska vi ut och äta på O´Learys ikväll hela familjen, ska bli mysigt.

Ha en härlig fredag och hoppas att solen skiner HELA dagen ( och helgen)
Kram

Taco är en vanlig syn här på fredagen också :)

Här har det varit tacos för hela slanten - såklart! :) Låter som ni har en härlig fredag. Hoppas ni fick fint väder på utekalaset!

Trevlig helg! Kramar

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se