Apor & Palmer intar soffan

 
 
 
 
 
 
 
Trots gårdagens trista väder så fick jag fart under sulorna.
Rensade i både min och Nikkis garderob och la ut en hel del till försäljning. Det mesta har redan hittat nya ägare och jo det finns ändå mer att sälja! Skönt att någon annan får "glädje" av kläderna då det inte är slitet utan urvuxet - faktiskt både för mej och Nikki!
 
Jo för i och med att min muskelmassa har vuxit så har många av mina plagg börjat strama över axlar och rygg så därför är det bättre att rensa ur. Gillar verkligen det här med begagnat och skrivit tidigare att jag gärna handlar via Tradera. Inte bara kläder utan väskor, smycken, hemtextilier etc går att fynda!
 
Visst köper jag fortfarande även nytt och soffan har fått några nya kuddar sedan sist.
HM Home levererade dessa och jag blev överförtjust i den söta med aporna <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Torsdagar brukar jag ganska ofta jobba eftermiddag men inte idag... Därför planerar jag att ta en tur till gymmet med Nikki under tidiga kvällen.
Skulle gärna vilja köra lite intervaller på löpbandet men då jag har mini med undviker jag gärna "cardio-maskinerna". Anledningen är såklart att hon ofta ska säga nåt, visa nåt eller behöver hjälp med något.... Tar alltför mycket energi att avbryta på ett löpband flera gånger än att släppa ett par hantlar!
 
Nikki har dessutom blivit jättebra på att kolla in om jag är mitt i ett set och inväntar ofta att jag avslutat innan hon påkallar uppmärksamhet!! Har försökt att pränta in att hon inte kommer få svar då hon ser att jag är mitt i en övning (tar ju bara sekunder innan jag är klar)
 
 
 
Kvällen tillbringas framför sista (tror jag) avsnittet av Gåsmamman!!
 
 
//PIllan
 


Skönt att rensa lite.. Perfekt väder för sånt.. Själv blev jag trött precis just nu.. Men sovit dåligt och vakna tidigt så det är bara bita ihop!=)
Skulle med vilja rensa... De gör ju så mycket när man kan öppna garderoben utan att kläder flyger ut eller man hittar inget man kan använda som vanligt ;) hahha..Urfina kuddar med apor på... Kram

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se