Vinklubben 2.0

 
 
 
God morgon på er
 
 
 
 
Här har ni en nöjd Pillan som spenderade 10 timmar med Vinklubben igår!! Man kan väl lugnt säga att vi uppgraderat klubben en skala nu 
 
Började redan kl 12.00 på dagen och var hemma igen vid 22-tiden! I våra tankar skulle såklart solen ha strålat och vi skulle ha suttit ute och myst men istället piskade regnet men myset var det inge fel på då värdinnan precis fått i ordning på sin nya superfina inglasade altan.
Där var det vårkänslor med pastellig dukning och där bjöds det även på en superb gulaschsoppa och ett gott vin som ni ser bild på!
 
Sedan blev det kaffe med flera olika praliner som såg så goda ut men har man sockerstopp så har man...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter ett antal timmar tog vi mod till oss och slängde på badkläderna. Ut i regnet och ner i det varma utomhusbadet. Där blev det minsann fart på oss med en del öl och Jäger... Say no more ;)
 
Tror vi satt där i över två timmar så då vi väl tog oss upp, skrynkliga som russin och med lite för mycket av det goda som stigit åt huvudet blev det att kura på altanen igen. Massor med tända ljus plus te och mackor !
Tanterna orkar inte riktigt ända in i kaklet....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kvällen/dagens bästa var ändå vindragningen då det skulle dras en förstapristagare. Jag som aldrig vinner satt och surrade och lyssnade bara med ett öra men hör och häpna på lappen som Jenny drog stod det PIllan!!!
 
Wiiieee så nu får tjejerna komma hem till mej på middag någon gång framöver!
 
 
Tack Ulrika för en ljuvlig dag och tack alla tjejer för att ni gett mej en rejäl boost med lyckoendorfiner!
 
 
 
//PIllan


Grattis till vinsten, mycket gott där. Vilken myskväll, bästa att umgås, fnittra, babbla och äta gott, sådant man kan leva länge på. Fin söndag till dig. Kramisar Tina

Himla kul med vinklubb!!=)

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se