Kittad för minusgrader

 
Nikki är redo för minusgrader i ny overall!
 
 
 
 
 
En dag i skolan hann det gå innan förkylningsbacillerna gjorde entré....EN dag!!? Jamen det är ju helt otroligt... Nikki ropade i morse att hon var så täppt i näsan att hon inte kunde sova längre och efter skolan idag har hon bara legat och slappat framför tv:n. Får se hur hon mår i morgon men jag hoppas det bara är en vanlig "bonnförkylning" !
 
 
Vi har i alla fall passat på att uppdatera vintergarderoben lite nu när Ellos hade 25 % på bankläder plus fri frakt!
 
Här hittar ni erbjudandet KLICK in och fynda vettja
 
Det blev i alla fall en ljus rosa overall med stjärnor på. Reflexer och fuskpäls plus förstärkning på knän och rumpa. Sedan ska vi leta en täckdress som kan passa även i skidbacken. Tycker det brukar vara ganska svårt att hitta något som faller oss båda i smaken.... Har ni sett några snygga skid dressar, så tipsa gärna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I kväll tar vi det bara lugnt och skippar träning. Jag känner mej dessutom lite seg i kroppen efter ganska många pass senaste tiden. Ägnar kvällen åt tvätt, strykning och lite fix med mej själv. Fötter och händer behöver piffas upp och även ansiktet behöver lite love and caring... så spa-kväll here I Come!
 
 
 
 
 
//PIllan


Hej
Jättefin overall!
Tips är polarn &pyret det har jag köpt imånga år både
Skalsetet och vinter setet absolut bäst! varmt och slittåliga.
Och Didrikssons.
Ha en fin kväll

Svar: Tack! Ska kika in på PoP😊
Pernilla/Pillan

Så fin hon är:) stadium borde väl ha mkt skidkläder till bra priser också? ja dessa bacillusker mina tjejer börjar få ont i halsen nu och jag är glad för varje morgon vi kommer i väg till skolan.kram

Hoppas hon slipper bli sjuk! Himla fin overall! :)





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se