Sött men utan socker

 
Dröm-gott till bananpannkakorna!
 
 
 
 
 
Hej svejs
 
Nyss hemkommen från en skön pw i solen! Jag åkte med A och Nikki i morse och prommenerade sedan hemåt igen. Det tog prick 45 minuter så det blev en alldeles lagom start på den här dagen. Nu blev jag dock lite frusen så jag ska hoppa in i en varm dusch innan jag tar tag i tisdagen "på riktigt"
 
 
Nu när hösten liksom är på G så är jag också mer sugen på lite matigare alternativ till frukost, som tex bananpannkakor! Ni vet att jag är en periodare då det kommer till frukost och efter en sommar med mest kvarg på morgonen går jag nu över till pannkakor ett tag.
 
 
Jag har en riktig hung-up på lönnsirap men då det absolut inte är någon hit att äta pga att det är just sirap/socker... så är det inget som jag äter mer än då jag typ är i USA (vart 20:de år alltså... ;)
 
Tills nu!! Har nämligen hittat denna helt fri från socker, fett ja helt enkelt no calories från Walden Farms och den smakar exakt som riktig lönnsirap!! Alltså slurp vad gott
Helst hade jag ju daskat på en rejäl klick med extrasaltat smör på pannkakan också men där går gränsen endast vid tanken....vart 20:de år även med den cravingen!
 
Den här godingen är köpt hos Gymgrossisten och du finner den här KLICK
 
 
 
 
 
 
 
 
I kväll ska jag på en utbildning på mitt tränings-ställe. Det är en utbildning i puls träning. Har gått sådana tidigare men man kan aldrig få för mycket kunskap och allt inom träning utvecklas ju ständigt så säkert får jag lära mej något nytt! Blir kul att träffa de övriga instruktörerna också då vi mest springer förbi varandra mellan klasserna...!
 
 
 
Nu kör vi tisdag
 
//PIllan


Oj vilket kanontips, det måste jag testa!

gott

Mumsigt!!!

MMM ser jäkla gott ut :) äppelsylt med kanel på pancakes är mumma med.

Ha en kanon vecka:)

LOVE Maria

Det ser fantastiskt gott ut!





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se