Svettfest på typ en kvart!

 
 
 
Korta effektiva träningspass är precis vad jag längtar efter vissa dagar!
 
 
 
 
 
Lyssnar ofta på Träningspodden med Jessica Almenäs och Lofsan. Senaste avsnittet tipsade Jessica om ett väldigt tidseffektivt pass innehållande både flås och styrka. Dom döpte det till Almenäspokalen och om ni kikar på den taggen på Instagram får ni upp massor med svettiga trötta tjejer!
 
Jag bestämde mej snabbt att testa passet här hemma på gräsmattan och visst blev det en riktig svettfest, trots att den bara tog 15-20 minuter att genomföra!
 
 
 
 
Du ska köra 6 varv utan uppehåll av följande
 
6 burpees
10 armhävningar
20 squats/benböj
200 meter sprint/till slut mer spring....
 
 
 6 varv alltså och INTE stanna!
 
 
 
Det går bra i och med att det är så pass få repetitioner av varje övning och man byter direkt till någon annan muskel så man hinner återhämta sig. Första och andra sprinten klarar man/jag med högt tempo men sedan.... sprintar åtminstonde inte jag längre.
Kämpar att hålla uppe tempot!
 
Efter samtliga varv hade jag hög puls och var genomsvettig, men så snabbt det gick, Toppen!!
 
 
 
 
 
 
 
 Pust och flås nu var jag trött!
 
 
 
 
Prova gärna om du har ont om tid.... herregud 20 minuter har man tid med!
 
 
 
 
 
 
Lycka till
 
//PIllan


jag blir alltid alltid sjuk när jag väl försöker träna
men priset var nog sist när jag 4 dagar i rad cyklade forsön runt (jag verkligen gillade detta fast jag hatar hatar hatar o cykla)
å jo va händer jag får lunginflamation :D

Svar: Väldigt vanligt! Kroppen är som känsligast och mest mottaglig direkt efter träning ( nedbruten) Du måste snabbt äta något, inte senare än efter 20 minuter! Ta en macka med typ skinka, paprika och en frukt till! Många börjar träna men "glömmer" att äta/ fylla på bränsle... Don't do that😊
Pillan
Pernilla/Pillan

Härligt med ett flåsande pass! :)





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se