Hej måndag, ett tv-tips och en ljugande mamma...

 
 
 
God morgon måndag
 
 
Har sovit som en "klubbad" och åkt fritt fall hela natten.... Riktigt drömmig natt och jag känner mej nästan lite yr nu på morgonen :)
 
Jag och A åt lite plock igår och tog ett par glas av en riktigt god Amarone (tips kommer ) och som jag förutspådde och sa till min kära redan innan -Detta kommer vara som John Blunds dundersömnmedel så fort jag sätter mej i soffan!
 
Jo då snark snark resten av kvällen...det var den romantiken, ha ha ha
 
 
 
 
Gårdagens frukost var det inget större fel på heller som ni ser av bilderna, smoothies med smak av kokos, jordgubbar och sommar, hembakat grovt bröd, hallon, vispgrädde och färskpressad blodapelsin. Kan säga att jag fick upp energin rejält efter denna sittning.
 
Så pass rejält så jag tog tag i en sådan där grej som jag har haft skygglapparna på för... allt för länge!
 
Tvättstugan blev nämligen rensad och städad från golv till tak och Yes vilken härlig känsla nu efteråt!
 
Har några fler sådana hemska ställen i huset som jag verkligen måste samla mycket kraft för att "rå på" men det blir en annan dag!
 
 
 
 
Idag bara måste jag uppmana er att slå på kanal 2 kl 20.00 för att se Vetenskapens värld. Det kommer nämligen att uteslutande handla om Träning - och det gillar vi va?!
 
Så här står det att läsa om kvällens avsnitt

 

I vetenskapens värld 15 februari: Ett helt program om träning.

Vi följer med forskare som testar de nya prylar som ska få oss i form. Aktivitetsarmbanden med pulsmätare påstår sig veta hur vi mår - men hur sanna är deras påståenden? Vi träffar också forskarna som visar på vilket sätt olika delar av vår hjärna håller sig i form med hjälp av olika typer av fysisk träning - något som kan påverka framtidens äldrevård. Dessutom: är skidsporten verkligen en sport för alla? 

 

Jag älskar att ta del av vetenskaplig forskning och när det dessutom berör träning så blir det extra spännande!

 
 
 
 
Jag och mini är för övrigt fortsatt lediga och ska hämta hit en av Nikkis små vänner för en dag med lek och bus. Nikki är exalterad och det är beställt hamburgare till lunch.
 
Det dom små inte vet är att det kommer serveras helt vegetariska burgare och det man inte vet brukar det sällan bli protester emot... ;)
Gillar quorn-burgarna jättemycket själv och med rätt kryddning och tillbehör brukar jag alltid lyckas "maskera" faktumet att det inte är "riktiga " hamburgare
 
 
En fin start på veckan önskar jag er
 
 
//PIllan


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se