Presenter och skyfall

 
 
 
 
Morning
 
 
Kan tyvärr inte kalla morgonen med "God" framför idag.... Regnet öser ner och lågtrycket har som oftast även slagit rot i mitt huvud 
 
Jag har under semester gjort till en vana att direkt kliva upp för att yoga en havtimma. Så den här morgonen var fokus att få huvudvärken att släppa. Mycket uppmjukning av skuldror, nacke och huvudet nedåt och fötterna uppåt (helt tvärtom alltså) för att få blodet och strömma till knoppen!
 
Nu sitter jag här med endast en liten molande värk i ena halvan av pannan men med en kanna kaffe ska jag nog även mota bort den ;)
 
 
 
Titta här är presenterna jag fick av Kamilla och Tilda i födelsedagspresent!
Så himla glad över morteln, älskar den. Stor och rustik i en härlig grå färg
 
Vinet mina vänner ska vara något i hästväg! Hi hi nej men jag har alrig provat det men Kamilla lovordae det väldigt så det ska bli riktigt spännande att dricka . Amicone är namnet och jag ser att det vunnit flera internationella priser!
 
Olja för kroppen älskar jag under sommaren så en ny flaska med gott doftande innehåll fick jag också i ett paket.
 
 
 
 
 
 
 
Idag har vi inte alls några planer förutom träningen lite senare idag. Men då regnet står som spön i backen känns det som en lite soft inne-dag med plock och fix passar bra.
Kanske jag kan nå botten av tvättkorgen innan den fylls på igen?
Kanske jag ska baka några bullar att ha i frysen?
Kanske jag ska städa några kökslådor (... nä fyyyy va trist...)
 
 
Ses i morgon
 
//PIllan


Super fina saker och morteln var ju fantastisk!!
KRAM





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se