I eftermiddag säger jag hejdå, ses om typ 5 veckor....

 
 
 
 
 
Nej då du och jag ska INTE säga hejdå, bloggen fortsätter som vanligt! Men jag ska gladeligen ropa morsning och goodbye till "autobahn", sorgkanten, utväxten som liksom lyser upp hela mitt huvud just nu!!
Snällaste frissan fixade in mej i en lucka i eftermiddag. Dock hinner hon inte klippa mej så det får vänta men bara jag får färga mej så är jag mer än nöjd.
 
 
 
En annan grej är att jag pronto måste kontakta optikern och beställa nya linser. Detta är även det ett moment som jag ofta kommer på i sista sekund... Fattar inte att det ska vara så svårt att planera dessa två ting lite mer i tid ?!
 
 
 
 
 
 
Glada tjejer för idag har vi ju lillördag!
 
 
 
 
Idag har jag "vanliga" arbetstider, alltså heldag (som många av er andra har jämt...)
Vi ska införa ett nytt system som jag är något av en specialist på... ehh ja vi får väl se hur det är med den kunskapen idag då det är skarpt läge :/ Alltid lite pirrigt då system ska bytas ut. Allt känns så himla sårbart och bara måste klaffa för att man ska kunna utföra sitt jobb korrekt!
 
 
Mot jobbet  //PIllan


Så fina bilder! :)

Hahah -i know the feeling! Jag MÅSTE också fixa min utväxt!

KRAM

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se