Middagsklubb blev lunchklubb
Ugnsbakad brie-tårta, alltså kan det vara bland det godaste...? Älskar när osten blir mjuk, varm och rinnig!
Hej hallå på er
Söndag och här sitter jag proppmätt och nöjd med helgen som varit
Vi har precis haft middagsklubben här på lunch, då vi inte kunde hitta en helg-kväll då vi alla var lediga ... men det gcik lika bra med en skön söndagslunch!
Det blev ingen direkt förrät utan vi körde på glögg, ostar och kex istället. Mycket gott
Seda bjöd vi på en hederlig kreolsk gryta, ni vet sådan med fläskfilé, starka korvar och massor med kornichoner, syltlök och grädde. Mumma med ris och sallad till
Efterrätt blev även det med en julig touch, saffranspannkaka med sylt och grädde mmm lägger sig som bomull i kistan! Har gett er mitt recept på detta tidigare ni hittar det här KLICK
Tyvärr hade jag inte så många foton i kameran utan fokuserade istället på att umgås med våra vänner.... Vi spelade även paketleken och vi lyckades knipa ett par fina julklappar (temat var nämligen snart kommer julen)
Nu blir det nog bara soffläge i den här familjen resten av kvällen
//PIllan
jannice
Vad himla mysigt!!! ❤
hur gör du brietårtan? 😊
Svar:
Pernilla/Pillan