Otacksam kropp....

 
 
 
 
 
Nej vi är inte sams just nu jag och min kropp.....
 
Trist för egentligen är vi bästa vänner. Jag gillar den verkligen och belönar den med rikligt med frukt, grönt, fina proteiner och bra kolhydrater! Ibland får den ett glas vin som den brukar gilla men blir det för mycket säger den ifrån!
Jag ger den rikligt med motion. Jag vårdar den med ömsom styrketräning för att den ska bli stark och ömsom rörlighet och yoga för att inte den ska stelna till och dessutom få läka med djupa andetag. Med jämna mellanrum får den rejäla doser av hög hjärtverksamhet då jag piskar upp hjärtat till många hårda slag.... jag vet att kroppen gillar det...
 
 
Men nu är vi osams!
 
 
Flera veckor nu har den där dumma smärtan i nacken (skallbasens muskelfäste "rosettten" ) krånglat och gjort mej orkeslös. Känns som huvudet ska trilla av framåt eftermiddagen och jag vill inte göra nåt annat än att ligga i soffan...
 
 
Bara för att vi är ovänner så straffar jag kroppen med ryggläge och mängder med ostkrokar ikväll. Jo för detta är inget som den egentligen gillar, den vill mycket hellre ha en grön smoothie och några nötter! Men nu är jag förbannad så nu får den onyttiga fetter och salt i mängder. Kroppen ska få känna på hur det är när man inte vill samarbeta! Mej muckar man inte ostraffad med!!
 
 
 
Fast egentligen vill jag inget hellre än att "make up again"
Tänk vad mycket kul vi kan ha tillsammans då vi verkligen är på topp
 
Snälla snälla.... kan vi inte bli kompisar igen ?
 
 
 
//PIllan


Himla bra skrivet!
/ nouw.com/malinedlund





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se