Hungrig och frusen

 
 
 
Min lördag spenderas med tända ljus, ett glas vitt och en god soppa!
 
 
 
 
 
God afton i stugorna
 
Själv har jag varit uppe sedan 05 i morse och sedan suttit på jobbet i många långa timmar. Ute är det så grått och ruggigt och när jag kom hem på eftermiddagen såg jag bara hur skön soffan verkligen såg ut.... MEN jag bytte snabbt om till underställ och träningskläder, pluggade in en pod i öronen och gav mej ut på en pw. Det var kallt och med lite snöblandat regn som slog mig lite i ansiktet, men det var även riktigt uppfriskande och skönt!
 
När jag kom hem var jag dock lite frusen och framför allt hungrig!
 
 
Snabb räksoppa med bladspenat, ingefära och en hel del cayenne för att få upp värmen! Värmde några vitlöksbröd och slog en egen aioli... Hittade en flaska vitt vin i kylen och plötsligt känner jag mej som en rik person! Satte mej och njöt av maten och vinet och min kropp är just nu tacksam, varm och fylld med en härlig känsla!
 
 
 
 
 
 
 
Strax ska jag hoppa in i duschen och njuta ytterligare av skönaste duschkrämen (som en mousse) från Rituals, smörja mej från topp till tå med varm sesamolja, krypa i en gosig morgonrock och invänta premiären av Så mycket bättre.
Har dessutom förberett en choklad mousse på avocado och banan (som jag tipsat er om tidigare) Åsså tar jag nog kanske ett till glas vin... ;)
 
 
 
 
 
 
Hoppas att även du har en skön lördagskväll!
 
 
Ses i morgon //PIllan


Mmmmm, soppan lät ju så himla god! Älskar soppor :)
Speciellt i denna höstliga tid med kalla dagar.. Kram





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se