Snark...söndag...!

 
 
 
 
 
Ja visst var det plötsligt söndagen som knackade på och Nikki hojtar glatt från sitt rum vid 06.30.... Inga tankar på att de "stackars" föräldrarna varit ute och rumlat mest hela lördagen !
 
 
 
 
 
Så här var det, vår vän Irene fyllde ju tidigare under våren ett jämt antal år och vi i Middagsklubben gav henne bara ett datum och ett klockslag då hon skulle vara redo och lite "After work-klädd"
Det datumet var i går den 8 oktobe och vid 12.15 blev hon upphämtad av oss andra i klubben. Vi satte oss på ett tåg och destinationen var Sundsvall.
 
 
Vi började faktiskt med en lite lägenhetsvisning nere i hamnen för Nettan och Fredrik har köpt en lägenhet där och ska flytta in i april nästa år. Kul att kika lite även om det inte är klart ännu, men man får en liten känsla av hur det kommer att bli!
Vidare in på stan och snabbt in på första stoppet på en liten bar-runda. Bubbel och vänner en lördag eftermiddag smakar extra gott!
Vi fortsatte att beta av ett par till stop innan vi hade bokat bord för middag. Vi valde att gå till Pinchos då ingen av oss varit där tidigare.
Jag tyckte det var ett roligt koncept och jag är ju ett "big fan" av plockmat och smårätter så tummen upp av mej! Ska nog ta med mej Nikki hit för hon skulle verkligen älska själva cirkus-temat som restaurangen har !
 
 
Här satt vi då i några timmar och åt gott och drack gott för att sedan gå vidare till casinot där vi visste att Irene aldrig varit. Hon är ju ingen gambler direkt och vi tjejer hängde mest i baren och surrade medans männen provade lyckan vid spel-borden. En av dem gick i alla fall därifrån 4000 kr rikare än då han gick in.... Det var inte min man...
 
 
Efter en trevlig eftermiddag och kväll satte vi oss på tåget och tuffade hemåt igen, alla nöjda och glada!
 
 
 
 
Bara mobilbilder denna gång....
 
 
 
 
 
Så även om vi kom hem i bra tid är man allt lite tung i luvan idag.... men vi ska spendera dagen ute på gården och göra höst.
 
Förhoppnigvis ska frisk luft göra susen!
Utemöbler ska ställas undan, blommor ska klippas ned och allt ska förberedas inför vintern helt enkelt.
 
 
 
Skön söndag  //PIllan
 


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se