Jobbig start.....

 
 
 
En måndag som började lite si och så....
 
 
 
 
Den här måndagen har redan hunnit fram till kväll innan jag hann kika in till er! Jag jobbade eftermiddag igår och stupade i säng vid 22.30. Somnade ganska snabbt men vaknade med en molande huvudvärk och försökte med vatten och lite massage av nacken. Vred och vände mej i sängen men och somnade till slut... Vid 05 ringde klockan och det var bara att släpa sig till jobbet.
 
In med kaffe och huvudvärkstablett men redan tidigt förstod jag att det inte skulle ge någon effekt. Plågade mej ett par timmar men till slut var jag tvungen att ta till det tunga artelleriet! 
Jag har nämligen nässpray mot migrän som jag får på recept och efter en puff i näsborren släppte äntligen huvudvärken och jag kunde "börja leva" igen!
 
Inte så ofta jag får migrän men det är väldigt skönt att kunna ta till denna medicin då det slår till!
 
 
Eftermiddagen ägade jag åt att städa badrummet och sedan drog jag på mej spinning-kläderna. Himla skönt avslut blev det trots en dålig start.
 
 
 
Nu ska jag krypa upp i soffan med en kopp te och mysa innan jag kryper till kojs...
 
 
 
//PIllan
 
 
 


Din stackare!! Jobbigt att må dåligt. Men oj aldrig hört talas. Sambon brukar få migrän...

Åh, fy vad jobbigt! :( Skönt att du hade sprayen!





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se