När håret är huvudsaken

 
 En klar favorit för mitt hår just nu är dessa från REDKEN
 
 
 
 
 
 
Jag är på inget vis känd för att ha en speciellt vacker hårman utan tvärtom har jag rätt så tunt och bebisaktigt hår... Däremot har jag bra koll på produkter och har genom alla år varit noga med att ta hand om mina fjun ;)
Älskar riktigt bra produkter och även att testa nytt som kommer på marknaden. Dessutom arbetade jag en period på salong, inte med att klippa men att just sälja hårprodukter.
 
 
Efter sommaren är mitt hår rätt sprött och lite torrt.
Ett riktigt bra schampo och balsam hjälper håret att återställas och mina favoriter för ändamålet är Redken Extreme.
Produkterna  hjälper till att återställa hårfiberns inre styrka, återuppbygga fjällskiktet samt motverka att håret bryts. Med nya extreme blir håret starkare, mer motståndskraftigt och ser friskare ut. 
Det känns redan då jag tvättar håret... skillnaden är enorm då man hittar "rätt" och håret känns superbra redan under ursköljningen!
 
Dessa finns hos LYKO.se på kampanj just nu!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När jag stylar mitt hår är min önskan att det ska vara väldigt "sleek" och soft, mjukt och följsamt plus att jag vill få bort frissighet! Mitt hår är naturligt självlockigt men då jag plattar det så behöver jag värmeskydd!
 
Redken Uniq One är en leave-in spray med underbar cocos-doft! Sprayar direkt i handdukstorkat hår och det suger verkligen i sig produkten på ett kick. Håret blir mjukt och medgörligt. Innehåller även solskydd
 
Loréal Absolut repair lipidium är en fönlotion som skyddar håret vid hårföning och plattning. Ger mej dem egenskaperna jag söker alltså håret blir mjukt, följsamt och lätt att styla.
 
 
 
 
 
 
 
 
Slutligen en riktigt skön hårmask från Maroccan Oil!
 
Ett lättviktmask med den härliga arganoljan som ger en djup återfuktning och ett långvarigt skydd åt håret. Att doften är gudomlig är inte direkt någon nackdel ;)
 
 
 
 
 
 
 
Är du ute efter att återuppbygga ditt kanske solskadade hår och vill ge det en riktig boost i form av fukt och närande ämnen kan du kopiera min hårvårdsrutin rakt av!
 
Jag har dessutom en väldigt efterlängtat tid hos frissan nu på torsdag och då ska håret färgas och de trista topparna ska väck!!
 
 
 
 
//PIllan


Skulle också behöva fräscha upp barret med fina produkter,körde på den blå redken för många år sedan och såg att rusta hade bra pris också.kram





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se