Senaste dagarna och goda potatisar

 
 
Lite variation på potatisen kommer i ett tips längre ner idag!
 
 
 
 
Hej på er
 
Ett välbehövligt uppehåll på ett par dagar blev det här inne. Tankarna har av förklarliga själ varit på annat och så är livet ibland...
 
Nu har jag samlat mej och tränat ett par pass så endorfinerna har fått upp humöret igen. I går var jag och Nikki iväg till gymmet och jag fick svettaas rejält genom huden istället för att bara vätska tårkanalerna som jag gjort annars de senaste dagarna :(
 
Skönt att känna kroppen i rörelse igen.
I morse klev jag bara rätt upp ur sängen och drog på mej löparkläder och skor och stack iväg på en 35 minuters jogg. Vädret var fantastiskt med plus 15 grader redan vid 06.30 då jag stack iväg.... Vilken september månad, va!? Lika kvällen igår lördag var det runt 20 grader vid 22-tiden!
 
 
 
A blev kidnappad av några vänner igår.... Han fyller nämligen jämt nu på fredag och igår drog dom iväg med honom tidigt på morgonen. Det blev golftävling på annan ort och middag så han ramlade hem framåt småtimmarna.
Den kommande veckan blir det fix och stök inför fredagens kalas och det är en hel del som ska fixas men roligt ska det bli!
 
 
Kalastider var det även för Nikki som var bjuden på bad-kalas i dag. Jag hängde med och det var riktigt skönt att få bada och simma lite i en varm inomhuspool. Jag är egentligen inte alls någon badhus-person men då det bara var en mindra skara med människor var det rätt så behagligt!
 
 
 
 
 
 
 
Potatisen var det ja!
 
 
Koka ett gäng och lägg sedan upp dem på en ugnsplåt. Mosa till dem med en gaffel
Gör en röra med feta-ost och färskost kryddad med tex vitlök
Lägg moset på potatisen och ringla över lite olja
I i ugn på 200 grader i ca 20 minuter
 
Släng med en bit lax också så har du en nästan komplett måltid.... bara att addera lite finfina grönsaker i form av en god sallad!
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni får en skön söndagskväll nu
 
 
 
//PIllan


Mums vad det lät gott med potatisen, det måste jag prova! :)

Gud vad gott detta såg ut :D





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se