Påskprinsessa

 
Mammas lilla älskling, nyfrisserad som en riktig prinsessa
 
 
 
 
 
Skärtorsdag mina vänner
 
Ja här har vi ingen påskkärring att bjuda på utan mer en påskprinsessa a´la Toddlers and tiaras :) Nikki var hos frissan igår och fräschade upp sina toppar och bort föll en halv decimeter gyllengult hår. Blir bra då det där med hår-borstandet oftast är en kamp! Efter klipp fixade frisören riktiga prinsess-lockar och mini var väldigt nöjd då det hela "toppades" med glitter-spray!
 
 
 
Idag sätter hon sig i bilen och åker mot västra delen av Härliga Härjedalen för en mysig och rolig helg med många släktingar! Hon är så taggad på detta och det känns bra i mammahjärtat <3
 
Själv ska jag i eftermidag återgå till arbetet och se till att tågen rullar 24/7 även fast det är påsk!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Morgonen bjuder på sol här hos mej och jag startade med prommenad och yoga, min bästa kickaigång-dagen all time high! Nu ska jag strax fylla på kroppen med lite plock, ägg (såklart) egen coleslaw, jordgubbar, kallrökt skinka och grönsaker, mums.
Sedan blir det packning ....jo jag packar minis väska!
 
 
 
 
Ha en härlig skärtorsdag
 
//PIllan


så fiin och söt! =)

GLAD PÅSK
Kram

Svar: Glad påsk till dej🐣
Pernilla/Pillan

Så fin

Svar: Ja det är hon😊
Pernilla/Pillan





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se