God morgon, ikväll är det premiär-dags!

 
 
 
 
Dimman ligger verkligen tät som att jag befinner mej i en skål med bomull....
Nu börjar dom dessa mer höstlika mornar men som förhoppningsvis då leder till en strålande dag!"
 
 
 
Här hemma boostas frukostskålarna nu självklart med bär. Röda och svarta vinbär i massor och förhoppningsvis även lite hallon. Jag var ute och skulle skörda men de var inte alls speciellt fina i år.... Trist för det är ju så gott med solvarma stora röda hallon!
Gäller att proppa kroppen överfull med c-vtamin för nu kör ju skolorna igång och då börjas det väl ganska omgående med de rackarns förkylningarna ... och typ löss...fotvårtor, skabb och mjäll... he he inte riktigt kanske men TYP!
Kom igen nu immunförsvaret, Kämpa
 
 
Ikväll mina vänner är jag bjuden på premiär.... Det ska verkligen bli trevligt och gott, det är nämligen surströmmimgs-premiär i dag den 17 augusti. De nya strömmingarna har landat i butik och jag är mer än redo för avsmakning! Tar med kameran så ska jag försöka få med doft och smak hela vägen till er i morgon ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Önskar dej en trevlig dag
 
 
 
//PIllan


här försöker man skörda de man har! inte mycket heller





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se