Len som en baby

 
Idag har jag lagt mej under Susannes magiska händer för en underbar behandling!
Bilden är dock från ett annat tillfälle
 
 
 
 
 
 
Ledig torsdag
 
Vilken kanondag så här långt och bara hälften av dagen är gången!
Startade med ett träningspass, skönt då man är ledig att kunna sticka direkt efter frukost. Efter en dusch så var det bara att knata över till Susannes salong som ligger vägg i vägg med gymmet. Jag hade tid för ansiktsbehandling och idag fick jag prova något nytt!
 
Diamond Microdermabrasion
 
Diamond microdermabration eller diamantpeeling, är en smärtfri, relativt enkel och väldigt effektiv metod för att komma tillrätta med ett flertal vanliga hudproblem. Med hjälp av en maskin och ett sterilt diamantmunstycke slipar man skonsamt av det yttersta hudlagret. Smuts och döda hudceller sugs med vakuum upp och hamnar i ett engångsfilter.
 
Kändes enligt mej enbart skönt och huden blir verkligen mjuk som en baby-rumpa efteråt! Jag har ju en otroligt reaktiv hud som alltid blossar upp och blir röd men den reagerade inte mer än under en helt vanlig ansiktsbehandling. Detta måste jag helt enkelt fortsätta med!
 
 

Diamond Dermabrasion är bra för bl a:

-Fet, oren hy med tilltäppta porer

- Åldrande och solskadad hud

- Ärr,  från tex acne

- Oönskad pigmentering

- Sträckmärken/ Strier

- Fina linjer och rynkor

- Stora porer

- Torr, fuktfattig hy

- Trött, matt och glåmig hy

 

 

Är du sugen på att prova detta så tveka inte, känner mej toppenfräsch i huden nu efteråt!

 

Annars har det varit en trist förmiddag rent väder-mässigt, regnet har öst ner och det är allmänt grått.... MEN det ser ut att spricka upp och jag jublar lite....

Har nämligen en golfrunda inbokad med min kära vän Katarina. Hon har enbart jobbat jobbat jobbat denna sommar så vi har bara hejjat som hastigast. Jag tror det blir toppen för henna att få lägga arbetet åt sidan ett par timmar och förhoppningsvis få en härlig runda med mej.

Åhh vad vi har mycket att ta igen och skvallra om :)

 

 

 

//PIllan



Jag har ett presentkort på ansiktsbehandling. Jag måste nog komma mig för att boka. Det låter ju nekligen härligt.

Ååå,skönt att få lite behandlingar!=)





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se