Så redo för vardag igen!

 
 
 
 
 
 
Söndag
 
 
Ja fast det fortfarande är helg och jag har ett par dagar kvar på min ledighet känner jag mej SÅ redo för jobb och vardag igen! Känns faktiskt som jag varit ledig jättelänge och jag har trots allt nästan bara varit på hemmaplan....
Riktigt skönt då jag är en riktig hemma-lover och jag älskar verkligen att bara vara, men som sagt nu vill jag tillbaka till rutiner.
 
 
 
De senaste två veckorna har varit mer än intensiva (och superroliga) med massvis med golf, fester, för mycket god mat och lite träning. Ja när man golfar är man ju i alla fall ute och går 1 mil per runda men jag saknar gym och även yogan har fått stå lite åt sidan.... De första veckorna yogade jag varje dag!
 
 
 
I fredags hade vi en jättetrevlig golftävling med kollegor. Vi gick i fyrmanna-lag och mitt lag vann ;) Dessutom vann jag utlottningspris, ett fint kastspö... Nu är ju inte jag värsta storfiskaren men både Nikki och A älskar att fiska så det kommer till användning!
 
Vi avslutade tävlingen med god tvårättersmiddag och självklart lite vin till detta.... Nu känner jag bara inga fler fester på några veckor iaf!! ;)
 
Åldern tar ut sin rätt och jag orkar inte partaja som back in the days!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När jag äter mina bananpannkakor vill jag ha färska bär och gärna en klick kvarg. Denna från Lindahls var verkligen god så jag rekommenderar att prova!
 
 
 
 
 
 
 
Idag ska jag bara äta massvis med grönsaker, bär och frukter. Dricka litervis med vatten, ta ett pass i gymmet och fixa med rabatter och gräsmatta!
 
 
 
Skön söndag 
 
 
//PIllan


Gott!





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se