Sista året!

 
 
Finaste Filippa som idag påbörjar sitt sista år av gymnasiet
 
 
 
 
 
 
God morgon, det är fredag!
 
Jag hade en fyradagars ledighet som påbörjades igår...egentligen.... men jag ska rycka in och jobba några timmar i eftermiddag. Lite övertid ger klirr i kassan ;)
 
 
 
Ikväll ska vi också fiska kräftor.
Vi ska hålla till här nedanför oss men vi har inga större förhoppningar på god skörd.... När jag var liten fick vi hundratals med kräftor men sedan kom kräftpesten! Detta gjorde att det blev ett uppehåll på fiske i typ 15-20 år. Man planterade in nya kräftor och för ett par år sedan startades allt upp igen. Bara en bit nedanför vårat hus får man numera stora fångster igen men efter att vattnet reglerades (för många år sedan) så är det väldigt dålig botten hos oss och kräftorna trivs inte där....
 
Men vi fiskar mest för att det är en rolig grej!
 
 
 
 
 
 
Idag kör Filippa igång med skolan och kan ni tänka er att det nu är sista året på gymnasiet!? Tycker nyss vi flyttade ner henne till Falun! Nu har jag en som just påbörjat sin skoltid och en som strax avslutar sin.....
 
Hon trivs med skolan och hon trivs i Dalarna men hon har inte riktigt bestämt vad hon ska plugga vidare till efter studenten. Hon har några tankar på inriktning så hon får väl klura lite till.... Men högskola ska det tydligen bli i alla fall, bra!
Då jag tog studenten var det en liten procent som pluggade vidare. De allra flesta började arbeta direkt och så även jag.
 
 
 
 
 
Önskar dej en fin fredag
 
 
//PIllan


vilken fin bild på dig =)

ha en bra fredaggg

Å vad mysigt att fiska egna kräftor, skulle jag vilja göra ;)





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se