Aftonens mami & mini

 
 
 
 
 
 
Annandag jul
 
 
 
Jag har faktiskt slut på min ledighet och återgår till jobb idag. Arbetar tisdag till och med fredag men sedan är jag lite längre ledig igen!
 
 
 
Ska försöka få till något träningspass idag också för nu börjar jag känna mej rastlös och en aning "övergödd"... Dock har jag inte alls ätit speciellt mycket men det är nog det där att det slinker ner en godis här och där....inte så fresch! Går liksom av bara farten då dom står framme!
 
 
Skulle verkligen vara skönt att få träna så svetten lackade, det gör så gott för både kropp och knopp!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nikki var julfin i kläder från HM, topp till tå faktiskt!
 
Jag ville att hon skulle vara julig och fin men ändå mjuk och mysig...så det blev en bomullstopp med glittriga snöflingor och en finstickad klockad röd kjol, glittriga stumpbyxor och sköna ballerinas på fötterna. Även diademet kommer från HM
 
 
 
 
 
 
 
Jag hade en vinröd kort klänning helt i spets som jag köpt på Nelly.se.KLICK  
Kände mej fin i höga klackar men slängde av mej allt så snart firandet var över och hoppade i myskläderna igen 
 
 
 
 
Kikar ni nåt på mellandagsrean? Jag surfar runt lite och tänkte mej lite nya träningskläder kanske.... Skulle verkligen behöva en ny skidjacka men jag hittar ingen som riktigt faller mej i smaken...
 
 
 
 
Ha det fortsatt bra
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se