Heldag/kväll med middagsklubben

 
 
Ingen sol i sikte men man kan alltid vända näsan uppåt och låtsas....
 
 
 
 
 
 
Vår middagsklubb fick en riktigt trevlig "Vintermiddag" hos Stina och Pelle igår och det började redan vid 11-tiden. Vi packade på oss varma kläder och hoppade upp på skotrarna som sedan tog oss till en mysig ö med grillplats och en liten stuga. Där parkerade vi oss för några timmar framåt.
 
 
Som ni ser hade vi tyvärr ingen sol med oss men massor med mat och dryck!
 
 
 
Det stektes kolbullar över elden som vi gladeligen mumsade i oss med ett lass lingonsylt och sedan blev det halstrad lax och kok-kaffe i kåsor... Då vi tydligen inte var riktigt mätta grillade vi även korv och vissa drack värmande punch och Jäger.
Jag var kvällens chaufför och då jag inte fick nåt värmande under västen frös jag till slut som en liten naken-hund.... Men egentligen var det inte alls kallt men jag liknade ändå en blåmes ;)
 
A drog upp två stora gäddor men dom fick korparna som cirkulera i luften smaska på som middag!
 
 
 
Vi puttrade hem till värdparet och körde "lång-kalsong-mys" i soffan och tittade på hockey under eftermiddagen. Skönt och soft helt enkelt
 
 
Men då det var middagsklubb så skulle det såklart även serveras en trerätters framåt 18-tiden och det inleddes med värmande kräftsoppa. Ett mycket bra val då jag äntligen började tina upp!
 
Varmrätten var en klassisk stek med alla nödvändiga tillbehör så som gräddsås, brysselkål, gelé, koktamorötter och potatis, mums! Som grädden på moset så avslutade vi frosseriet med en frozen hasselnöts-cheese cake med hallongrädde.... Nu var det bara att förflytta rumporna till sofforna och ladda upp för Mello!
 
 
 
Jag lyckades tippa 7 rätt! Synd jag inte lämnat in den raden till ATG ...då hade jag nog fått en slant?!
 
 
Vi avslutade kvällen med traditionsenlig paketlek och temat var igår medelålders (fri tolkning). Paketen innehöll allt från triss-lotter, läsglasögon, vitaminburkar, spritflaskor, traktortidningar och reflexvästar :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag väntar en riktigt skön söndag med herrarnas kamp i avslutande VM-grenen slalom följt av lite längdåkning!
 
 
 
Ha det gott
 
 
//PIllan


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se